GARANTIE & RETOURNEREN

Garantie & Retourneren

Garantiebepalingen

Op al onze producten zit, tenzij anders aangegeven bij het product, 1 jaar garantie. Bij de fitness apparaten van het merk Tunuri en Kettler heeft u 2 jaar garantie. Mocht U een probleem hebben met een fitness apparaat kunt U contact opnemen met ons. Wij zorgen ervoor dat er een monteur bij U langs komt die het probleem naar behoren oplost.

14 dagen retourgarantie

Na de aankoop van uw producten bij NITROFIT heeft u wettelijk recht op een bedenkperiode van 14 dagen nadat het product bij u is afgeleÏverd. Na uw retourverzoek bij ons is binnengekomen heeft u nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. De retourkosten zijn voor de klant.
En het vervangende product wat dan weer retour gestuurd wordt heeft u ook weer een bedenkperiode van 14 dagen.

Retourneren van uw producten

NITROFIT is niet alleen een online winkel, maar bied U ook de mogelijkheid onze showroom te bezoeken in Zwaag waar U uw producten kunt ruilen. Ook is het mogelijk uw product terug te sturen naar ons adres indien het niet mogelijk is om langs te komen. Wanneer U ervoor kiest het product terug te sturen, maakt u dan gebruik van het volgende stappen plan:

  1. Vermeldt duidelijk wat er met de retour gestuurde producten moet gebeuren zodat er voor een snelle afhandeling gezorgd kan worden. Wij proberen de producten binnen 2 tot 4 dagen bij U thuis terug te hebben.
  2. Maak een kopie van uw factuur zodat duidelijk is om welke producten het gaat.
  3. Vermeldt duidelijk uw naam en adresgegevens waar het pakket naar gestuurd mag worden.
  4. Wanneer U ervoor kiest de bestelde producten terug te sturen en U wilt uw geld terug, vermeldt dan duidelijk uw rekeningnummer zodat het bedrag exclusief de gemaakte verzendkosten binnen 3 weken kan worden teruggestort op uw rekening.

Als U deze stappen doorlopen heeft, verpak het product zoals U deze ontvangen heeft en plak het pakket goed dicht want de retourzending is altijd voor risico van de verzender. U kunt het pakket retourneren naar het volgende adres:

NITROFIT
T.a.v. Afdeling Retour
Akkerwinde 43
1689 NT, Zwaag
(U kunt geen boeken of voeding retour sturen.)