VEILIG BETALEN

Wij bieden 5 opties aan om jouw bestelling te betalen. Dat betekent dat er altijd een mogelijkheid is om te betalen op de manier die het beste bij jou past. In de onderstaande tabel zijn onze betaalmogelijkheden en betaalkosten weergegeven. Per betaalwijze is toegelicht wat deze inhoudt en hoe het betalen werkt.

Betaalwijze Betaalkosten
iDeal Gratis
MisterCash/BanContact Gratis
PayPal Gratis 
Klarna Gratis
SofortBanking Gratis
   

Omschrijving betaalmogelijkheden:

iDeal

Maak je al gebruik van internetbankieren bij de volgende banken: ING, ABN AMRO, Rabobank, Bunq, ASN Bank, Triodos Bank, Friesland Bank, Knab, SNS Bank of de SNS Regio Bank? Dan heb je direct toegang tot iDeal om gemakkelijk en veilig te betalen op het internet via de betaalomgeving van jouw bank. Wanneer je met iDeal wilt betalen word je doorgeleid naar de betaalomgeving van jouw bank waar de betaling beschikbaar is om door jou bevestigd te worden. Afhankelijk van jouw bank kun je direct betalen of nog eerst gegevens invullen om door te gaan tot betaling. Als je eenmaal betaald hebt wordt het geld van jouw rekening afgeschreven en zullen wij direct jouw bestelling verzenden.

Bancontact/Mister Cash

Klanten met die bankieren bij de volgende Belgische banken kunnen veilig en snel betalen met Bancontact/Mister Cash: Dexia, CBC, VDK Spaarbank, KBC, Fintro, Fortis, AXA en ING. Wanneer je met Bancontact/Mister Cash wilt betalen word je doorgeleid naar de betaalomgeving van jouw bank waar de betaling beschikbaar is om door jou bevestigd te worden. Afhankelijk van jouw bank kun je direct betalen of nog eerst gegevens invullen om door te gaan tot betaling. Als je eenmaal betaald hebt wordt het geld van jouw rekening afgeschreven en zullen wij direct jouw bestelling verzenden.

PayPal

Heb je al een account bij PayPal? Dan kun je ook bij GymFood veilig en snel betalen met PayPal. Nog geen account? Dan kun je hier aanmelden om een account aan te maken en kun je gemakkelijk jouw creditcard of bankrekening koppelen aan jouw PayPal-account. Als je ervoor kiest om te betalen met PayPal, dan word je direct doorgeleid naar je PayPal-rekening waar je de betaling kunt bevestigen.

SofortBanking

Ook voor klanten uit Duitsland en/of met een Duitse bankrekening willen betalen, bieden wij de mogelijkheid om met SofortBanking te betalen bij GymFood. SofortBanking is te vergelijken met iDeal, echter is SofortBanking niet verbonden aan een bank. Bij het betaalproces van SofortBanking word je doorgeleid naar de beveiligde bankomgeving van SofortBanking waar je met jouw bankgegevens kunt inloggen. Wanneer je de betaling hebt bevestigd kunnen wij deze direct verwerken.

Klarna

Kies je ervoor om jouw bestelling eerst te ontvangen en achteraf te betalen, dan kun je met Klarna bij ons betalen. Is het de eerste keer dat je met Klarna betaalt, dan zal je eerst wat gegevens invullen om een Klarna-account aan te maken. Voor volgende bestellingen dien je alleen enkele gegevens in te vullen om je identiteit te bevestigen. Na het afronden van de bestelling zul je een e-mail krijgen met een betaalverzoek. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement.

Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.